Hans en Bets on tour. - Hartelijk welkom op onze website
Concorde Club Nederland.
 
Sinds een jaar zijn wij lid van de Concorde club Nederland.
In eerste instantie waren we wat afwachtend......we kregen een uitnodiging van Joop Jussen met de vraag of er interesse bestond om een Concorde Club op te richten. We zijn toen niet gegaan maar kregen later een email dat er een club was opgericht.
Het volgende weekend wat gepland stond was in Groenlo en dat hebben we toen bezocht. Het was heel erg gezellig en hebben toen besloten om lid te worden.
Daarna hadden we een weekend in Beekbergen en daar zagen we dat het ledenaantal aan het groeien was. Ook toen was iedereen erg enthousiast. Een heel gezellig weekend met lekker eten - gezellig kletsen en een speurtocht door het bos. Bovendien hadden we prachtig weer.
Afgelopen maart hebben we het 3e weekend bezocht. Dit werd gehouden in Hank. Het weer viel wat tegen maar de gezelligheid maakte veel goed. Met een bus (dubbeldekker) zijn we naar de Biesbos gereden en hebben daar een boottocht gemaakt. En gelukkig kwam toen het zonnetje af en toe door. Vrijdagsavonds hadden we een buffet en op zaterdagavond een bbq. Op zondagmorgen stond de ALV gepland en die hebben we ook bezocht. Al met al een leuke club mensen en een heel gezellig en goed georganiseerd weekend.