Hans en Bets on tour. - Hartelijk welkom op onze website
Wintersport 2010-2011 
 
1e kerstdag nog gezellig thuis doorgebracht en gegourmet met de kinderen en kleinkinderen. De camper stond gepakt en 2e kerstdag zijn wij vertrokken richting Lermoos in Oostenrijk. Gereden tot de camperplaats in Worms. Daar stonden Joop en Marjanne al en zijn gezellig met z'n vieren gaan eten bij de Italiaan. De volgende morgen zijn we op pad gegaan naar Lermoos naar de camping. Uiteraard een gezellig onthaal. Hier zijn we een paar dagen gebleven en hebben er heerlijk gewandeld in het Moos en naar Ehrwald.  Ook Oud en Nieuw hier gevierd. Een gezellig avond met veel Nederlanders en Duitsers. Jammer genoeg ging het vuurwerk letterlijk de mist in. Je zag geen hand voor ogen.
2 Januari gingen we op weg naar de camperplaats bij de Wanckbahn in Garmisch-Partenkirchen. http://www.alpencamp-gap.de/We hebben er heerlijk gewinkeld en gegeten. Altijd een mooie plek om terug te komen.En een mooi stadje met schitterende muurschilderingen op de huizen. Daarna naar de camperplaats in Mittenwald. Alles aanwezig van stroom tot verzorging.http://www.karwendelstellplatz.de/ Een gezellig dorpje. Zeer zeker de moeite waard. Daarna naar Seefeld op de camping met een schitterend uitzicht op de piste. Hier gaan we dan ook volgend jaar Oud en Nieuw vieren. Een heel gezellig restaurant met live-muziek. We hebben het al besproken want het is een zeer gewilde plek.
Vanuit Seefeld zijn we naar Pettneu am Arlberg gereden. Een mooie camping met fantastische camperplekken. Een aanrader. Vlakbij Lech. Deze plaats is goed te bereiken met de bus die voor de camping stopt. We hebben hier ook een dagje doorgebracht en gekeken waar onze Koninklijke familie hun vakantie altijd doorbrengt. Verder zijn we ook nog in Skt.Anton geweest. Een leuk maar heel duur dorp.
Vanuit Pettneu zijn we via Lermoos naar Oberstdorf gereden. Naar de camperplaats van Geiger. Bijna midden in het dorp.
Weer lekker gegeten bij Conny en Franz. Het weer werd minder - dooi en regen.
Jammer want we hebben heel veel sneeuw en zon gehad.
Uiteindelijk een dag eerder vertrokken dan aanvankelijk de bedoeling was en overnacht in Rheinböllen bij de Autohof.
Daar kwamen ook Kees en Nelleke naar toe en hebben daar ter afsluiting heerlijk gegeten met z'n allen.
De volgende morgen naar huis.
We hebben een heerlijke wintersportvakantie gehad. Veel sneeuw en zon. Veel gezelligheid en ontzettend veel gelachen.
Dus......................volgend jaar weer!!!!