Hans en Bets on tour. - Hartelijk welkom op onze website
 
Wintersport 2011-2012
 
Na een gezellige eerste kerstdag met de kinderen- kleinkinderen en zus Magda gingen wij 2e kerstdag 's morgens om 8.30 uur van huis op weg naar de sneeuw.
Na een ontspannen reis kwamen we rond 15.00 uur aan in Worms op de camperplaats waar ook Joop en Marjanne inmiddels gearriveerd waren. Even bijgekletst en wat gedronken en toen naar het italiaanse restaurant waar we ook vorig jaar zo heerlijk gegeten hadden. En ook nu was het weer voortreffelijk. Daarna naar de camper en lekker onder het dekbedje want de volgende morgen was het weer bijtijds dag om om 9 uur weer te vertrekken.
Het weer was nog steeds goed - wel wat grijs maar schone wegen en dat rijdt lekker ontspannen. Ook was het niet druk op de weg. Rond 3 uur kwamen we aan in Oberammergau. Een heel leuk dorpje en we maakten gebruik van de camperplaats naast de camping. Tegenover de camping was een leuk restaurantje waar we heerlijk gegeten hebben. De eigenaar was ook goochelaar en deed leuke trucs met de aanwezige kinderen. Een aanrader. "De zauberstufe".
Vanmorgen eerst een lekker ontbijtje en toen naar het dorpje - op loopafstand van de camperplaats. Veel winkeltjes en natuurlijk nog helemaal in kerstsfeer. Daarna vertrokken naar Mittenwald. Een dorpje waar we al vele malen geweest zijn. Het was er feest vandaag. Een apres-ski-gebeuren in het dorp. Te gezellig hahaha. Een lekker broodje bratwurst genomen en toen naar Seefeld naar Campin Alpin. Inmiddels staan we op onze plek en genieten van het mooie uitzicht.
Morgen maar eens lekker wandelen als we niet insneeuwen. Want er wordt heel veel verwacht. We zullen zien......
Tot zover en tot laterrrrrrr........
 
En hier zijn we weer. Gisteravond heerlijk gegeten in het restaurant van de camping. Een speciaal etentje want Joop en Marjanne waren 35 jaar getrouwd. Ook was er live-muziek. Dus heel gezellig.
Vanmorgen om 8 uur de luiken opengedaan en........het sneeuwde. Daar gaan we voor - dus een witte wereld. Lekker ontbijtje met een eitje en daarna gezellig koffie gedronken.
Om half 2 zijn we in de bus gestapt naar Seefeld. Het is een mooi dorp maar een beetje een "kakdorp"". Dure kleding en veel bontjassen zie je rondstappen. Ook zagen we Hans Kraaij jr. nog rondlopen.
Ach en zoals altijd.....even lekker opwarmen met een broodje worst. Het werd op een gegeven moment koud. Na nog een lekker bak koffie weer in de bus gestapt. Na ongeveer een uur waren we weer op de camping want dat busje laat je alle uithoeken van Seefeld zien. Maar wel heel mooi. Nu dus weer in de camper en gaan we zo eens lekker voor het eten zorgen.Vanavond dus een lekkere hollandse prak. De aardappelen zijn meegenomen uit Nederland. Beenhammetje - aardappelen en groente. Lekkerrrrrrrrrr.....
 
Vanmorgen bij het wakker worden sneeuwde het heel hard. In korte tijd is er zeker 30 cm bijgevallen. Dus op dit moment zijn de mannen de hele boel aan het ruimen. Dus werken in de vakantie.
Gistermiddag gezellig wat gedronken - een beetje rondgelopen op de camping en veel sneeuw ruimen. Gisteravond lekker gekookt in de camper en tv gekeken. En vanmorgen...........weer sneeuw - sneeuw en nog eens sneeuw.
Het is beregezellig hier en sneeuw dat willen we toch? Vanavond Silvester-party in het restaurant van de camping met live-muziek. Lekker eten en veel gezelligheid. Dus van ons: voor een ieder een heel gezellig uiteinde en een goed begin. En dan vooral zo houden in 2012.
Heerlijk gegeten in het restaurant van de camping. Echte Tiroler muziek en fantastisch vuurwerk. Wat wil een mens nog meer. Het enige minpuntje aan deze avond was dat het ging regenen en de temperatuur omhoog schoot. Boven nul dus. Onvoorstelbaar als je de hele dag zware sneeuwval hebt gehad.
En hier zijn we weer. 1 januari gezellig op het nieuwe jaar gedronken met onze italiaanse buren. Eerst champagne en later nog eier-likeur. Verder een beetje alles opgeruimd en 's avonds nog lekker uit eten geweest.
 
De dag erna zijn we vertrokken naar Mittenwald. Het is er erg gezellig en een mooie camperplaats. Lekker gewinkeld daar. 's Avonds een lekker kippetje gegeten in de camper.
Vandaag 3 januari vertrokken naar Garmisch-Partenkirchen. Op de camperplaats aan de Wanckbahn. Het was een stralende dag met veel zon. Dus in de kabelbaan naar boven en genoeten van het schitterende uitzicht. Veel sneeuw daarboven en het werd druk bezocht. Hoewel het geen aktief skigebied meer is. De foto's volgen nog maar de camera gaf er de brui aan. Dus morgen naar laten kijken in Garmisch en maar hopen dat ze er iets aan kunnen doen.
Tot zover......