Hans en Bets on tour. - Hartelijk welkom op onze website
 
Titel
Omschrijving
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
     
 
 
 
Woensdag 19 december.
 
De camper is gepakt - alle attributen die we weer nodig zullen hebben zoals de sneeuwschuiver - bezem en schop - strooizout e.d. liggen er ook weer in.
Morgenmiddag rond half 5 vertrekken we......we hebben er weer ontzettend veel zin in.
Zodra wij internet hebben zal ik de website updaten. Dus hou het in de gaten.
Inmiddels wel een goeie antenne en router aangeschaft om de vrije netwerken uit de lucht te plukken. We zullen zien of dit zal lukken.
 
Rest ons nog 1 ding: Voor iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2013 !
 
En daar zijn we dan eindelijk. In Oberstdorf was geen internetverbinding beschikbaar helaas.
Donderdagmiddag zijn we vertrokken. Eerst naar Lommel in België naar Joop en Marjanne. Daar moesten we nog iets afgeven en hebben gezellig geklets en gegeten. Altijd leuk om elkaar weer te zien. Zij waren 14 dagen thuis uit Spanje om de feestdagen met de kinderen te vieren. Na de overnachting bij hun op de oprit gingen we richting Duitsland. Slecht weer onderweg. Regen dus!  Op een voor ons bekende plek overnacht in Wertheim. Er waren weer heel wat campers onderweg want het stond toch weer bijna vol daar.
Zaterdagmorgen op tijd vertrokken en rond 12 uur kwamen we aan in Oberstdorf. We hadden dus gewoon het laatste plekje. Altijd weer een geliefde plek voor de wandelaars en de wintersporters.
Ook Hans en Marga stonden er net. Bekenden van de Concordeclub.
Zondag en maandag hadden we heerlijk weer. De zon stond hoog aan de hemel. Heerlijk wandelweer dus. Hebben we ook gedaan. Alle straten en stoepen waren schoon want er was geen vlok sneeuw te bekennen. Wat een verschil met vorig jaar.
Theo en Judith kwamen dinsdagavond aan en we hebben gezellig bij zitten kletsen met een lekker besje.
De volgende dagen weer behoorlijk regen. Maar niet getreurd - lekker glühwein en heisse chocolade gedronken met flammkuchen. Het was er gezellig.
Ook 2 avonden bij Conny en Franz gegeten. Jaja allemaal bekend en gezellig. We hebben wat afgelachen. Helaas geen foto's. Het toestel ligt op tafel maar vergeten om foto's te maken.
Vrijdagmorgen zijn wij vertrokken naar Mittenwald en onderweg hevige sneeuwval. Eindelijk een beetje wintersportgevoel. 's Middags naar het dorp gelopen. Een heel leuk duits plaatsje met veel gezellige winkeltjes en restaurantjes.
Voor in de camper 2 halve kippen met frites meegenomen en 's avonds onderuit tv gekeken.
Het werd waterkoud en af en toe een beetje sneeuw.
Vanmorgen eerst de camper verzorgd. Toilet en water en toen vertrokken naar Innsbrück naar camping Kranenbitten. Deze ligt vlakbij het vliegveld want morgen komt Magda rond 9 uur met het vliegtuid uit Nederland en gaat dan nog gezellig 2 weken met ons mee.
Maandag vertrekken we naar camping Ötztal-Arena in Umhausen om daar samen met Theo en Judith Oud en Nieuw te vieren.
Het vliegtuig landde om tien over 9 en om half 10 zat Magda met ons aan het ontbijt. Wat een heerlijke verbinding.
De dag lekker relaxed doorgebracht in de zon. Het was heerlijk weer en 's avond lekker gegeten in het restaurant van Kranenbitten. Het was druk op de camping met vooral veel italiaanse campers.
De volgende morgen zijn we naar Umhausen in het Oetztal gereden. Naar camping Oetztal-arena.  Een kleine camping maar met een heel gezellige restaurantjes en aardige eigenaars. Theo en Judith waren daar een dag eerder aangekomen. De avond van Oudjaar daar heerlijk gegeten - geborreld en vuurwerk afgestoken. Het was er gezellig.
1 januari lekker rustig doorgebracht - weer geborreld en gegeten.
Vanmorgen 2 januari sneeuwde het en er was een behoorlijk aantal centimeters gevallen.
Theo en Judith moesten helaas de terugreis aanvaarden en wij zijn naar Oetz gereden. Een gezellig dorpje met veel winkeltjes. Door het dorp gewandeld - nog wat boodschappen gedaan en toen op weg naar Garmisch-Partenkirchen. Het was heel druk op de Fernpass. File dus!
Aangekomen op de camperplaats aan de Wanckbahn vonden we een mooi plekje. Daarna met de bus naar het centrum en lekker gewinkeld. Alles nog heel erg mooi verlicht.
Vanavond gewoon gekookt en nu lekker tv kijken en wat internetten.
Morgen gaan we met de wanckbahn omhoog en lekker wandelen.
Vanmorgen lekker rustig aangedaan en op het gemak het ontbijt naar binnen gewerkt.
Om 12 uur met de Wanckbahn omhoog naar 1700 m en daar heerlijk gewandeld. Het begon ineens helemaal dicht te trekken en ging het sneeuwen.
Daarna het restaurant opgezocht en een lekkere snack naar binnen gewerkt.
Een heerlijke dag gehad. Morgen toch nog een dagje naar Mietenwald en daarna naar Lermoos.
Tot zover......wanneer we weer internet hebben.