Hans en Bets on tour. - Hartelijk welkom op onze website
Zeeland...
 
Vrijdag 12 augustus gingen we richting Zeeland. Naar Wemeldinge. We hadden afgesproken met 5 campers.Martin ging mosselen koken.We kwamen aan op camping de Rusen en Martin en Maddy, Joop en Marjanne en kees en Nelleke stonden er al. Even later kwamen ook Harry en Detty.'s Middags gezellig met elkaar wat gedronken en toen naar Kloetinge gereden om de molen te bezoeken. Daarna werden we gastvrij door Martin en Maddy in hun tuin ontvangen met een lekkere borrel. 'sAvonds met z'n allen naar de chinees in Wemeldinge. Heerlijk gegeten daar.
 
Zaterdagmorgen zijn we met een aantal naar de Westerschelde (of was het nu de Oosterschelde??) gereden en hebben daar oesters en mosselen gezocht.
Ook nog naar Yerseke geweest - koffie gedronken en vis en mosselen gehaald.
's Middags ging het hele circus beginnen. De vis werd gebakken - mosselen gekookt en er werd door sommigen van de oesters gesmuld.
's Avonds weer gezellig met z'n allen gegeten en natuurlijk gedronken.
 
Zondagmorgen een beetje rustig aangedaan en daarna in de camper gestapt en nog een tourtje door Zeeland gedaan.
We hebben weer genoten van dit weekendje en het was weer als vanouds toen we nog regelmatig een OBB (op bezoek bij....) hadden. Eigelijk wel jammer dat dit niet meer georganiseerd wordt.
Natuurlijk waren ook weer een aantal honden aanwezig. Onze Greet - Joy - Bo en GTT (Kobus).
Hilarisch was het moment waarop Kobus onder de camper zat en ons allemaal liet wachten. Kobus heeft op z'n hollands gezegd................schijt aan het baasje.
Martin en Maddy bedankt voor de organisatie. Het was een leuk en gezellig weekend.