Hans en Bets on tour. - Hartelijk welkom op onze website
RSS

Recente posts

Vandaag is het zover.......
En bijna is het zover.....
Anouk jarig
Bijna klaar voor de terugreis
Zonnig Griekenland

Categorieën

kleinkinderen
Reizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Ja hier zijn we dan.....

Onderweg................
 
En ja hoor - hier de eerste post vasn ons.
 
We zijn dinsdagmiddag 31 mei vertrokken. Niet echt vakantie-weer. Het was niet druk onderweg en zijn gereden tot Camping Siësta in Mendig. Een kleine doorgangscamping direkt aan de A61. Hier komen we al zo'n 14 jaar. Hebben daar lekker gegeten en nog even met de iegenaars zitten praten. Er stonden veel Hollanders die verder trokken of naar huis gingen.
Woensdagmorgen zijn we redelijk bijtijds vertrokken. Heel slecht weer onderweg met veel regen en wind. En...........koud. Soms was het zelfs maar 9 gr. Dus een dikke trui aan en een lange broek.
We hebben gereden tot Füssen. Gelukkig hadden we nog een plekje op de camperplaats want het was hartstikke druk. Het weer.......koud en ongezellig.
Donderdagmorgen ook daar weer om kwart voor 8 vertrokken en gereden tot het Gardameer. Torbole - op de camperplaats Tr@nsit. Eigelijk een camper-camping. Je staat hier voor 10 euro. Een lekker stukje gras voor de deur en je loopt zo het dorp in wat aan het prachtige Gardameer ligt. Onderweg hier naar toe werd het steeds warmer en uiteindelijk bleef de termometer steken op 25 graden.
Op dit moment is het lekker vertoeven buiten. Inmiddels hebben we al heerlijk gegeten aan het meer. (jaaa....we hadden trek....) en nu een lekker bakkie.
Morgenochtend gaan we rond 8 uur richting Ancona. Zoeken daar een plekje om a.s. zaterdag om half 2 op de boot te gaan richting Igoumenitsa.
We zullen daar rond half 6 in de morgen aankomen.
Tot zover.................waarschijnlijk heb ik op de boot weer internet en zal dan proberen om weer het een en ander neer te pennen.
Groetjessssssss Hans en Bets

6 Reacties op Ja hier zijn we dan.....:

Comments RSS
Kees en Nelleke on donderdag 2 juni 2011 16:33
Heyyyyy Betsie......leuk om al wat van juullie te horen...enne zo te lezen het gaat volgens plan. Geniet van het mooie weer en lekker eten......tot horens. Kees en Nelleke
Reageren op een reactie


magda on donderdag 2 juni 2011 17:39
hey nou gelukkig gaat het allemaal voorspoedig en nu lekker weer!!! hoop voor jullie dat de zee rustig is en denk erom ....raampjes dicht!!!!! een behouden vaart tot later doei JEZUS
Reageren op een reactie


Monique on donderdag 2 juni 2011 19:09
Hoi Hans en Bets, het weer is hier nu ook prima, 's middags koude wind, maar dat schijnt in het weekend minder te worden. Verder wordt het na het weekend 30 graden. Wij staan nu tussen Preveza en Parga en gaan langzaam aan weer terug naar Igoumenitsa. Goede reis verder en wie weet tot ziens in Greece.
Reageren op een reactie


Nelleke on vrijdag 3 juni 2011 15:03
Wat een heerlijk gezellig muziekje.........al in Ancona aangekomen?? Goeie overtocht.........doeiiiiiiiiii
Reageren op een reactie


Tineke on zaterdag 4 juni 2011 7:29
Leuk! Ik hoop dat we het allemaal kunnen blijven volgen. Deze week gaat dat nog wel lukken. Jullie genieten er al lekker van. Houen zo. Met volle teugen, hè! Dikke kus!
Reageren op een reactie


mans en Tiny on maandag 6 juni 2011 13:04
Nog een goede reis, blijf jullie volgen. Wij hebben het er weer op zitten, heerlijk was het op Rhodos, we vliegen morgen weer terug ;-( Zal weer wennen zijn aan de temperatuur, is hier goed. Groetjes en ónze foto's zijn eerdaags te zien op ons fotoblog. Groetjes en blijf genieten. Mans en Tiny
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment