Hans en Bets on tour. - Hartelijk welkom op onze website
RSS

Recente posts

Vandaag is het zover.......
En bijna is het zover.....
Anouk jarig
Bijna klaar voor de terugreis
Zonnig Griekenland

Categorie├źn

kleinkinderen
Reizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

onderweg in Griekenland

Jaja - eindelijk...............hier zijn we weer.
 
Nadat we van de boot afkwamen zijn we naar Amoudia gereden. Een kleine 30 km. Daar stonden Roel en Monique en ook Kees en Loes kwamen we daar tegen. Het was heerlijk weer maar we waren doodmoe. Slecht geslapen op de boot en we moesten er alweer vroeg uit. Dus ben je bang dat je je verslaapt - .
Hier zijn we 2 nachten gebleven. Lekker genieten van de griekse zon en de gezelligheid. 's Avonds lekker gegeten bij het voor ons bekende restaurant van Wasos. Ze herkende ons nog van 2 jaar geleden.
Na Amoudia zijn we naar Kanali-beach gereden. Daar stonden we heerlijk op het duin met het strand en de zee voor onze neus. We stonden hier met 8 campers. Verder de omgeving verkend op het "plofje". Jaja we passen erop met z'n tweeën haha.
Lekker met je kop in de wind. Want de temperaturen zijn op dit moment hoog in Griekenland. Toch gemiddeld wel zo'n 35 graden.
Op dit moment maken we Lefkas onveilig. We staan in Vassiliki op de camping. De "vrije camperplaatsen" aan het strand hebben ze schoongeveegd. Gisteravond heerlijk gegeten aan de haven. Ach ja........zoals Griekenland is.
We genieten met volle teugen en morgen gaan we naar Lefkas-stad. Daar is een nieuwe camperplek gekomen met stroom en alles erop en eraan. Ook wifi. Dus waarschijnlijk zal ik dan proberen om er wat foto's op te zetten.
Tot zover en aan iedereen de groetjes maar vooral aan de kleintjes.
 
doegggggggggggg

6 Reacties op onderweg in Griekenland:

Comments RSS
nelleke on donderdag 9 juni 2011 11:02
Hoi Hans en Bets..........klinkt allemaal super gezellig......mmm lekker grieks eten.....heerlijk temeratuurtje........geniet ervan.........tot horens.
Reageren op een reactie


harrie en corry on donderdag 9 juni 2011 18:47
Hoi Hns en Bets.......we zijn inmiddels in Fano morgen met de boot en dan zaterdag in Patras wie weet komen we jullie daat tegen......
Reageren op een reactie


magda on vrijdag 10 juni 2011 15:46
klinkt goed allemaal veel plezier nog!!!!!! doei Jezus
Reageren op een reactie


Stienko Stella en Tom Wiltjer on vrijdag 17 juni 2011 9:47
Hallo Hans en Bets. Leuke verhalen we komen ook al jaren in griekenland met veel plezier en hebben geboekt voor 14 aug.nu is mijn vraag merken jullie iets van de onrust die nu heerst in griekenland?WE blijven jullie volgen,veel plezier Groetjes SST
Reageren op een reactie


mega clothing on vrijdag 16 september 2011 17:06
Our unique shopping site offers extensive inventory at the lowest prices by comparing products. Our site offers the best online shopping experience.
Reageren op een reactie


brandy felt fedora on zondag 2 oktober 2011 14:25
Great blog.
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment