Hans en Bets on tour. - Hartelijk welkom op onze website
RSS

Recente posts

Vandaag is het zover.......
En bijna is het zover.....
Anouk jarig
Bijna klaar voor de terugreis
Zonnig Griekenland

Categorie├źn

kleinkinderen
Reizen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Even iets schrijven

Nu even schrijven over wat we vanaf Vasilliki hebben gedaan.
 
We hebben 2 nachten op de camping gestaan in Vasilliki (Lefkas). Het is een gezellig toeristisch stadje met een leuk haventje. We hebben wat door het stadje gelopen - wat gedronken en gegeten. Ook hadden we gezellige buren die uit Kaatsheuvel kwamen en voor de 1e keer Griekenland met de camper bezochten.
Daarna zijn we via Vonitsa naar Palaires gereden. Een heel lang zandstrand - heel veel ruimte en waar we met 4 campers stonden.
Daar hebben we het nieuwe appartement van Hanny en Kock bewonderd. De camper is verkocht en zij zullen daar een aantal keren per jaar naar toe gaan. Tot dat hun "fut-periode" aanbreekt. Daarna zijn de plannen om veel in Griekenland te zijn.
's Avonds hebben we gezellig gegeten met z'n vieren. Leuk om elkaar weer te zien. En weer veel verhalen uit te wisselen. Wij hopen dat ze er lang van mogen genieten.
Ook in Palairos hebben we 2 nachten gestaan en zijn via de mooie kustweg met prachtige vergezichten naar Kylinni-beach gereden.
Daar stonden al een groot aantal campers maar we vonden nog een mooi plekje. Uitzicht op de eilanden Kefelonia en Zakinthos.
Genoten van zon - zee en strand. En lekker getuft op het brommertje. Naar Kastro-Kylinni en naar de haven waar de boten vertrekken naar beide eilanden.
Het valt ons op dat we veel Nederlanders tegenkomen met campers. Meer als vorig jaar.
We hebben hier 4 nachten gestaan. Ook kwamen we Harry en Corry uit Heerenveen tegen. Zij stonden op de camping want de verhalen gingen dat je weggestuurd werd op Kylinni-beach. Wij hebben geen politie gezien. En hebben daar heerlijke dagen doorgebracht.
Gisteren dus aangekomen op camping Katoo-Alissos. Gisteravond kwamen er nog veel kampeerders bij - die gisteren aangekomen zijn in Patras.
Vandaag blijven we nog hier en gaan even lekker tuffen.
Op dit moment is het windstil en de zon staat alweer hoog aan de hemel.
Morgen vertrekken we weer en gaan naar de andere kant van Patras. Naar Diakofto - we willen nog steeds met het treintje wat daar door de bergen rijdt. We doen al 2 jaar een poging maar steeds reed hij niet. Dat schijnt dus nu wel zo te zijn - dus gaan we weer een poging doen.
 
Tot zover....................tot laterrrrrrrrrrr.....als ik weer internet heb.
 
groetjesssssssssss

1 Reactie op Even iets schrijven:

Comments RSS
Hannie en Kock on dinsdag 26 juli 2011 21:00
Hoi Hans en Bets, wat een leuke site hebben jullie er van gemaakt. Wij hebben het ook erg leuk gevonden jullie te mogen ontmoeten aan het strand van Paleros en jullie prachtige camper te bekijken. Ja, voor ons na 25 jaar geen camper meer maar dat is ook een weloverwogen keuze geweest en we zijn nu dan ook erg happy met ons appartement in Paleros/Pogonia. We vonden het erg gezellig om met elkaar s'avonds even lekker onder het genot van een hapje en drankje weer even wat verhalen op te rakelen. Wij gaan met een paar weken weer even terug naar Pogonia en toch nog maar een paar weken genieten van het mooie weer. In ieder geval weten we elkaar te vinden en mochten jullie weer een keer in Paleros of omgeving zijn dan horen wij dat graag en kunnen we weer een keer afspreken. Heel erg leuk en gezellig. Vriendelijke groet en heel veel camperplezier. Groet, Hannie en Kock
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment